Legaranyosabb koreai kozmetikumok

A koreai termékek - függetlenül attól, hogy arcápoló vagy smink - híresek a kreatív, különleges, de legfőbbképpen aranyos csomagolásukról, arról nem is szólva, hogy sokan úgy vélik, hatékonyságukban is kenterbe verik nyugati társaikat. Így az sem csoda, hogy a világ minden részéről rendelik az ázsiai kozmetikumokat, ráadásul sokan még a cukiságfaktor felárát sem bánják, elvégre ezek a termékek egyértelműen fiatalító hatással bírnak; már a csomagolás láttán, rögtön tizenévest varázsol belőlünk.

Már rögtön az arcápolás terén bőségzavarral találkozhatunk. Először is ott van a Tonymoly Panda's Dream White Magic Cream, melynek hidratálás mellett fehérítő hatása is van. A Chica Y Chico Molang Cream gazdag tejes-vaníliás krém, tökéletes érzékeny bőrűeknek és persze Molang fanoknak. Az Etude House Bubble Tea Sleeping Packek esetében zöld tea, fekete tea és eper "ízesítések" közül választhatunk, attól függően, hogy a tisztítás, ránctalanítás vagy hidratálás a célunk. A Too Cool For School Pumpkin Sleeping Pack pedig egy A vitaminban és béta karotinban gazdag, igazi őszies hangulatú éjszakai pakolás.

Nem elhanyagolhatóak természetesen Dél-Korea talán legikonikusabb kozmetikai termékei, a fátyolmaszkok sem. The Face Shop Disney hercegnős csomagolásban, az A'PIEU Milk One Pack pedig többek között banános és kakaós tejes dobozokban dobta piacra maszkjaikat. Ha pedig valami dizájnosabbra vágyunk, Holika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet lesz a befutó, ahol még a maszk is állatmintás. Korea persze híres a szérumjairól is, ebből a kategóriából pedig Elizavecca Witch Piggy Hell Pore Control Hyaluronic Acid 97% könnyedén belopja magát a szívünkbe a rotyogó fazekat keverő malac illusztrációjával. Kávémániásoknak pedig kötelező a Latte Art Cappuccino Cream-In Scrub arcradír kipróbálása is, hiszen a csomagoláson felül a termék kávé illatú, ráadásul színváltoztató is.

Ha már radírozás, nem hagyhatjuk ki Tonymoly Kiss Kiss ajakradírját sem, ami nem meglepő módon hatalmas népszerűségnek örvend, hála a jópofa csomagolásnak és hatékonyságának köszönhetően. Ezután jöhet az ajkak ápolása a Skinfood Honeypot Lip Balm segítségével, mely egy zselés állagú, mézes ajakbalzsam. Városban való rohangálás közben pedig használhatjuk a Tonymoly Pikachu Pocket Lip Balmot, ami a hidratálás mellett rózsás színt is kölcsönöz az ajkaknak, vagy a népszerű Tonymoly Petite Bunny Gloss Bart, egy gyümölcsös ízű színezett szájfényt. Ha pedig intenzívebb színre vágyunk, a Château Labiotte Wine ajaktinta vagy matt rúzs jöhetne szóba.



Smink terén a KLAIRS Mochi BB Cushion szép, természetes fedést biztosít és dizájn szempontjából jó párost alkotna az It's Skin Babyface Petit Blusherrel, mely gyönyörű pasztell árnyalatokban érhető el és könnyen kezelhető, puha pamacs is jár mellé. Mindezt párosíthathjuk a kicsit játékosabb Holika Holika Lazy & Joy Egg Bun Puffal, egy Gudetama kiadású beauty blenderrel. Aztán, hogy a sminkünk teljes legyen, használhatjuk a Missha Eye Love Pet Shadow készletet, mely egy harmonikus színkombinációt tartalmazna egy matt illetve egy fényes szemhéjfestékkel. Végül pedig a Tonymoly Inked Cushion Gel Liner segítségével igazi cicaszemet rajzolhatunk a kreatív ecsettel.

Az Etude House Missing U Kézkrém a cukiság mellett fontos feladattal is bír, ugyanis felhívja a figyelmet a csomagolásokon szereplő veszélyeztetett állatokra, illetve a befolyt összeg egy részét is állatvédők. Szintén Etude House termék lenne a My Castle Hand Cream, ami a gyermekkori babaházakat idézi meg, míg a Skinfood Gummy Bear Jelly Hand Cream a klasszikus macimézre emlékeztet minket. És bár a koreai testápoló termékekről nem lehet sokat olvasni, nem tudunk szó nélkül elmenni Tonymoly Pokémon Body Cleanser mellett, mely elérhetően tej vagy aloe vera alappal is, illetve ne felejtsük el a Tonymoly Pocket Bunny Perfume Bart sem, ami korábbi nyuszis szájfény édes nagy testvére.

Petra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése